dinsdag, maart 27, 2007

Het loopseizoen is officieel begonnen

Zondagochtend, 10:00 AM, voorjaar, blauwe lucht met zonnetje net warm genoeg om zonder jas en lange tight te gaan lopen..... wat wil een loper nog meer!!
Dus maar de schoenen aangetrokken voor een duurloopje van 15Km door de polders tussen Vrouwenakker en De Hoef en via de Amstel terug. Heerlijk gelopen! Wel zwaar met wind tegen op sommige stukken maar het ging lekker en de hartslag bleef ook nog onder controle..... dus stemt goed on the road to New York!
's Avonds me ingeschreven voor de Road Air Run een wegwedstrijd over 10Km volgende week zondag (1 april). Petra en Michiel stonden al ingeschreven en ik kon natuurlijk niet achter blijven. Nog even getwijfeld over de 10EM, maar dat is in wedstrijd verband wellicht nog net te vroeg. De Road Air Run zou, na het missen van de Kenwoodrun wel mijn eerste officiele wedtsrijd worden in 2007.
Woensdag begint ook weer de jaarlijkse IBM Dam tot Dam loopgroep in het Amsterdamse Bos.... ja het is nu officieel: het loopseizoen 2007 is officieel begonnen!

Geen opmerkingen: