maandag, juli 21, 2008

24Km; lekkerrrrr

Vandaag stond er weer eens een lange duurloop op het programma. Doelstelling was om 24 a 25Km te lopen om zo weer een beetje duurvolume richting Maratahon op te bouwen.

In eerste instantie dacht ik aan de 21Km ronde door het Amsterdamse Bos met een bosbaan of een deel daarvan als extra ronde. Zaterdagavond liet Michiel echter weten dat hij weer een 10Km loop wilde proberen en wilde graag ergens aanhaken. Dus via afstandmeten.nl maar even een alternatieve route uitgezet.

Via Sportpark Randhoor, Aalmseer )loogman', Het Amsterdamse Bos naar de Oude Karselaan in Amstelveen waar Michiel zou aanhaken. Vervolgens via het oude dorp van AnMstelveen en de N521 terug naar Uithoorn. Totale afstand een kleine 24Km.

Het ging erg lekker. Tempo lag lekker met een gemiddelde van 05:30 minuten per kilometer. Ik had weinig moeite dit tempo vol te houden en aan het einde van de loop, op wat last in de rechterheup, geen klachten en nog voldoende over om door te lopen. Mijn Polar gaf helaas geen hartslag signaal vandaag, maar het gevoel was goed.

Geen opmerkingen: