vrijdag, mei 08, 2009

Durbuy

Gisteren stond er een teamuitje gepland met mijn marketing team. De dames hadden een trip gepland naar Durbuy, in de Belgische Ardennen om daar te raften en te BBQ-en. Lopen 's avonds zou er dus niet inzitten ....

Durbuy ligt iets meer dan 300Km van Amsterdam en we moesten daarom 12:30 zijn voor de lunch. Dat werd dus 's ochtends vroeg vetrekken. Om 07:00 haalde ik een aantal collega's op in Amsterdam om via de A2 (altijd een drama) naar Maastricht, Luik en dan Durbuy te rijden.

Bij vetrek in Amsterdam bleek dat we door het vetrek van 07:00 en een denkfout qua aanvangstijd (11:30 ipv 12:30) meer dan genoeg tijd hadden voor de trip. De navigatie gaf aan bij vetrek namelijk een aankomst van 10:15! Tsja .... die A2 viel namelijk 100% mee, zeker omdat het zuiden nog op vakantie was!

Onderweg dus nog even uitgebreid koffie gedronken met de 2e groep Nederlandser uit mijn team in de buurt van Weert.

Om 11:30 waren we keurig in Durbuy en konden we lekker in de zon plaats nemen. Het weer was echt ongelooflijk goed, met strak blauw, zonning en circa 20 graden. Iedereen had het vakantiegevoel en de sfeer zat er goed in!

Langzaam druppelde mijn Belgische team ook binnen en na een simpele lunch konden we beginnen aan een hike(je) van 2km richting rivier en boten.

Aangekomen bij de rivier (ongeveer net zo wild als de vijver achter het IBM kantoor) verdeelde de groep zich over een Nederlandse en Belgische raft en gingen we onderweg voor een peddeltocht over 7Km.

De omgeving daar is echt super! Na de mooie peddeltocht werden we vervolgens met de bus terug gebracht naar het begin punt en kon de BBQ aan. DAnkzij het mooie weer, een superteam, de ontspannen sfeer, maar zeker ook de nodige wijn zat de sfeer er goed in! Ik was met recht trots om dit team te mogen leiden!!

Om 20:00 was het helaas al weer all on board voor de terugtocht naar Nederland. DIt keer helaas wel met de nodige vertragingen door wegwerkzaamheden en sanitaire pittstops. Om 23:45 thuis om vervolgens nog lekker een half uurtje buiten te lopen met de hond en het koppie leeg te maken!

Zoals U2 zingt "It is a beautifull day"

Foto's zijn te vinden op mijn facebook account.

Geen opmerkingen: