zondag, april 05, 2009

Lekkere zondag

Vandaag was weer een ouderwetse lekkere hardloopdag. Het weer was fantastisch en er stond een rustige duurloop over circa 20Km op de agenda in het Amsterdamse Bos.

Michiel zou ook weer gaan lopen en het plan was dat ik dat we om samen 10:30 zouden starten. Hetgeen betekende dat ik om 09:30 aan mijn eerste 10Km ronde begin in een lekker rustig tempo varieerend tussen de 5:45 en 6:00 per kilometer. Dit ging wonderbaarlijk makkelijk, met een hartslag die de 139 nauwelijks paseerde!

Strak volgens schema pikte ik Michiel om 10:30 op voor een 2e ronde over 10Km. Ook deze ging uitermate makkelijk, met wel een iets hogere hartslag door het praten onderweg. DAt maakt toch veel verschil :-) Michiel ging lekker, zeker omdat hij al lange tijd niet meer gelopen had. Ondanks dat hij het vanaf 8Km wel wat zwaardere kreeg er samen toch nog een versnelling over 1500 meter en een eindsprint van 300 meter uit kunnen halen. LEKKER !

De dames en kids waren inmiddels ook naar het bos gekomen voor de inmiddels traditionele koffie en lunch op het terras van Grand Cafe de Bosbaan. Sommige tradities moet je, ondanks dat ze wat ongezond kunnen zijn, gewoon lekker in stand houden.

Daar nog heerlijk 2uur in de volle zon gezeten alvorens naar huis te gaan om lekker in de tuin te werken.

1 opmerking:

RunningRonald zei

lekkere training Ronald