vrijdag, januari 16, 2009

Chaos

Na de goede loopweek vorige week met de Halve Marathon van Egmond als hoogtepunt(je) was deze week een drama qua lopen. Zeg enigelijk maar .... niet lopen. Het was deze week weer eens ouderwets gekkehuis op het werk met dagen en workload die de tijd en energie voor het lopen onmogelijk maakte.

Op de rustdag maandag zat ik reeds om 07:00 op kantoor om een review met het Europese team voor te bereiden, en de rest van de dag rug-tot-rug helenmaal volgepland tot 18:00 uur.

Dinsdag was niet veel beter met een start om 08:00 en 's avonds een diner met een (ander) Europees team in Panama tot 24:00. Echt tijd om te lopen was er dus niet en helaas moest ik mijn baantraining bij AKU laten schieten.

Woensdag hadden we een kick-off sessie in Amsterdam voor het Nederlandse team en om wederom 08:00 waren we op de zaak om de voorbereidingen te treffen (ik was een van de sprekers en moest onze directeur nog preppen). Na een zeer succesvolle dag om 19:00 de deur weer achter me dicht getrokken en snel naar huis om Monique met Zara af te lossen zodat zij kon gaan sporten.

Donderdag zat ik reeds om 05:30 in de auto naar Brussel voor de kick-off met ons team daar. Na 3,5 uur door een K-file op de laatste 20Km voor Brussel nog net op tijd aangekomen om daar meteen on stage te gaan. Plan was om 15:00 weer terug naar Nederland te rijden om in ieder geval een beetje normale werkdag te hebben en ook nog het duurloopje met de groep te kunnen doen. Helaas gooide collega's en het verkeer roet in het eten om en 19:30 kwam in aan in Uithoorn (om de loopgroep te zien te vetrekken). En eerlijkheid gebied te zeggen dat na een werkdag van 14 uur de motivatie en energie om te lopen ook wel wat op waren.

Vandaag lekker rustig (?) thuis gewerkt en ipv te lopen tussendoor een lekkere lange wandeling met Quispel gemaakt en een goed stuk met hem gefietst. Al met al wel 9 uur IBM op de teller vandaag hetgeen het weektotaal brengt op 61 uur .... normaal gesproken is een rustweek in lopen goed, maar dan moet je niet dit soort uren gaan draaien :-)

Hopelijk volgende week beter!

Geen opmerkingen: