maandag, december 01, 2008

leuk!

Leuk! Voor de hardlopende websurfers onder ons is Ronald Meijer, of RunningRonald, wellicht een bekende naam. Ronald is een van de meets actieve lopende bloggers die ons land kent. Bijna elke dag weer schrijft hij wel weer een kort verhaaltje over zijn loopervaringen, trainingen en dagelijkse beslommeringen. Rondom zijn blog www.runningronald.nl begint er langzaam een hele community te ontstaan. Dit laatste is ook de sportmerken niet ontgaan en regelmatig mag RunningRonald dan ook producten van oa. Nike testen. Sinds vandaag ben ik dan ook gelinked vanaf www.runnigntonald.nl. Ik zal binnenkort ook even mijn link-table aan de rechterzijde aanpassen om een gelijke wederdienst te doen

BTW ook leuk om te weten .....RunningRonald is ook een van de drivers achter de webloglopen die tegenwoordig worden georganiseerd en heeft het zelfs voor elkaar gekregen om tijdens de Utrecht Marathon op maandag 13 april 2009 een heus eigen kampioenschap halve marathon te laten organiseren. Het is geen Nederlands Kampioenschap maar een Nederlandstalig Kampioenschap, zodat ook de Vlaamse blogger een gooi kan doen naar de titel. Dit eerste Nederlandstalig Kampioenschap Halve Marathon voor Bloggers, kortweg NtK21B, is ingebed in het programma van de Jaarbeurs Utrecht Marathon.

1 opmerking:

RunningRonald zei

dit is ook leuk! Bedankt voor dit leuke stukje Ronald! De club van webloggers wordt groter en groter, super. Ook dank voor je promotie voor het bloggerskampioenschap in Utrecht. Graag tot ziens!